שלום שוב...

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

04/06/2011 | 23:55 | מאת: נוי

אני דיברתי איתך אולי את לא זוכרת , אני בתת משקל ואני בטיפול לא אשפזו אותי עדיין אני נשקלתי שבוע שעבר ועליתי קצת מאז שדיברנו..... אני אוכלת בסדר גמור אך עדיין טיפה סופרת קלוריות השיער שלי נושר ואני לא בטוחה שזה קשור כי אין לי דופק נמוך או משהו כזה.....

05/06/2011 | 00:02 | מאת: נוי

שכחתי להוסיף מה הבעיה שלי? למה שאני אוכלת המשקל שלי לא עולה?

10/06/2011 | 08:28 | מאת:

נוי הגוף שלנו זה מערכת מאוד חכמה הוא לא שוכח דברים שעושים לו כל כך מהר. זה נרשם באיזה שהוא מקום באחד התאים. כשאת חוזרת לאכול זה לא הוקוס פוקוס וכאילו כלום לא היה וכאילו שלא עשית לעצמך כלום בעבר ולא שיחקת עם האוכל. הגוף זוכר הכל כמו מחשב חכם. ייקח לו ז מן לחזור לעצמו ולהחזיר לעצמו את מה שהחסיר בתקופה שלא אכלת או אכלת והקאת והזקת לו. המשיכי בדרך שהתחלת כדי לצאת מהמחלה אל תתייאשי זה לא הוקוס פוקוס ביום אחד אבל לאט לאט הוא יחזור לעצמו . אל תרימי ידיים כל כך מהר. וכמובן לכי לטיפול בשיחות זה חשוב כי האוכל זה לא האישו פה אלא הנפש.