אמא מודאגת

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

03/06/2011 | 00:15 | מאת: אמא מודאגת

אורלי שלום כתבתי לך לפני חודשייםם וחצי, על ביתי בת ה 14.5 שנכנסה לא מרצונה לאנורקסיה, ומאז שהכנסתי אותה לאישפוז כבר חודשיים וחצי לשניידר,אצל פניג, אני חשה שמבחינת חשיבה היא לא משתפרת,דיברתי עם החברה שלה, ורציתי לדעת איך מבחינה חברתית אם חזרה לעצמה,היא סיפרה לי שביתי מדברת איתה רק על ירידה במשקל וכשמשחררים אותה הביתה ולבית הספר בהדרגה הידה לא משתפת פעולה, איך להתנהג איתה,הפחד שיעבירו לי אותה למקום אחר כמו לדוגמא שלוותה,זה פחד גדול שלא מרפה ,איך אני ממשיכה לטפל בילדה אני חסרת אונים כשהיא תחזור הביתה לשיגרה הפחד משתק אשמח לקבל ייעוץ איך אני מחדירה למחשבה שלה לשנות את החשיבה שלה.והיא לורחת רסיטל השאלה היא איך ומתי לדעתך יתחילו להוריד לה את הכדור אניפוחדת לאבד את הילדה יש לך פתרון לאן לקחת את הילדה?יש משהו שאת מאמינה שישפיע על הילדה לחשוב אחרת,הילדה מחפשת לחזור לרקוד,זה לא בא בחשבון,מה עושים?אשמח לקבל תשובה

04/06/2011 | 23:16 | מאת:

שניידר הם נהדרים ומדהימים אך שם מטפלים בעיקר בהגעה למשקל הייעד ושהם מגיעים לשם משחררים אותם. אנחנו יודעים היטב שהבעיה היא הנפש ולכן חובה ללכת למטפל/ת טובים שטפלו בשורש הבעיה ובפחדים ובקשיים וילמדו אותם להתמודד ולאהוב את עצמם מחדש. אני יכולה להמליץ על נורית מכפר סבא שטיפלה באביטל והיא מדהימה. ברור לי שבשניידר זה להתאשפז ולהשתחרר כי בנפש לא טיפלו מספיק זמן היא עדיין חולה. אם את רוצה לדבר איתי תרגישי חופשי וצרי איתי קשר בטלפון 052-3387519 תתקשרי אחר הצהריים אשמח לדבר איתך ולהיות לך אוזן קשבת ומייעצת כאמא לאמא.