אפשר להחלים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

23/05/2011 | 18:32 | מאת: טל

רציתי לשתף, הייתי בולימית ואכלנית כפייתית כעשר שנים כיום אני בת 26, לא ידעתי איך אצא מזה עד שחברתי היחידה שיודעת מהבולימיה הפגישה אותי עם אישה מקסימה בשם אורית שגרה בקריות, שלקחה אותי אליה למספר פגישות וגרמה לי להאמין בעצמי ולהפסיק לכעוס על כל העולם, הייתי אצלה כבר ב6 מפגשים ועם התובנות שלה והטיפול שהיא עושה לי אני פחות מקיאה ומרגישה הרבה יותר טוב, אני יודעת שהדרך עוד ארוכה אבל אפשר לנצח את הבולימיה, החיים נראים אחרת לגמרי אל תתייאשו

26/05/2011 | 17:57 | מאת: ...?

היי טל, אני בולימית כבר 6 שנים כמעט, הפצעים על הפנים, הכאבים בגוף, שיניים מתפוררות/שחוקות חולשה,דיכאון-ניסיתי טיפולים-תרופות-נסעתי חיפה -ת"א חצי שנה אך לא עזר דבר.. את חושבת שכדאי אישפוז? איך הולך לך? את בדרך החוצה? לי קשה בטירוף , אני כבר חושבת לפעמים להרים ידיים מהחיים בכלל

26/05/2011 | 21:11 | מאת: טל

הי, תודה על ההתעניינות, אני ממש מרגישה נפלא, כמובן שזה לא פשוט והבולימיה לא נעלמת מהר אבל אני מרגישה שאני בדרך הנכונה, התחלתי לקבל את עצמי ולהפסיק לשפוט את עצמי, הבנתי מהמטפלת שלי אורית כמה נזק עושות ההקאות ,היא כל כך מבינה אותי ומאוד עוזרת לי, הייתי ממש ממליצה לך לנסות להגיע אליה, גם עם זה מצריך נסיעות לקריות (אינני יודעת היכן את גרה)מזמן לא נתקלתי במשהי כל כך חמימת לב ומבינה עניין, אם תרצי פרטים עליה רשמי לי למייל שלי ואתן לך בשימחה,[email protected]

29/05/2011 | 12:16 | מאת: טל

אל תרימי ידיים, בהחלט אפשר להחלים, אני כבר חודש בטיפול, מרגישה נפלא, יש פה ושם נחיתות אבל אני מרגישה שהטיפול שאני עוברת עוזר לי ,במידה ואת מעוניינת לדבר עם מי שמטפלת בי אשמח לכתוב לך מייל של מי שמטפלת בי, כדי לך לשוחח איתה היא לא מחייבת כלום, היא מבינה את העיניין כי בעברה גם היא באה מאותו מקום של בולימיה ויש לה שיטה שהיא מטפלת ועוזרת. בכל מקרה אל תזניחי את זה החיים שווים ויפים!!!! אין קסמים

29/05/2011 | 21:07 | מאת: שרה

אני בדרך החוצה.... הסכמתי לאשפוז כי הבנתי שאני לא מצליחה לבד וכי מסגרת של בית זה לא מחזיק אותי. הבנתי שאני צריכה משהו יום יום כל היום, כי כל כך רציתי כבר לצאת מזה... יומיים לפני הרגשתי שכן יש לי את הכוח לצאת מזה, שכן יש כוח להילחם וכי אסור אסור לוותר!!! החלטתי לא ללכת לאשפוז כי הבנתי והאמנתי שכן אפשר, שאני יכולה, למרות שידעתי שהדרך בבית היא יותר קשה ויותר מסוכנת. אם את באמת לא יכולה לבד ( שזה די הגיוני) , ואת שמה לב שבבית לא זז כלום אלא להיפך, אני הייתי הולכת לאשפוז... תשכלי טוב טוב את ההחלטה שלך, ותקחי החלטה רצינית!! ובעניין אשפוז - אני ממליצה לך להיכנס בכל זאת להמתנה כי זה המתנה של חודשים...

28/05/2011 | 21:46 | מאת: אורלי פוקס

אפשר בהחלט להחלים אם רק בוחרים בכך ורוצים לעשות שינוי. זה תלוי אך ורק בך ורק את יכולה להוביל את השינוי ולקבל החלטה. בחרי בחיים זה אפשרי בהחלט למרות שזה לא הוקוס פוקוס ביום אחד וזה תהליך זה בהחלט שווה.

28/05/2011 | 23:19 | מאת: ?..

את ממליצה על אשפוז?..איפה טוב? איפה כדאי? מה כדאי