סוג של טיפשה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

23/05/2011 | 00:00 | מאת: טלי

מתה לדעת איפה הגבול איפה אפול בסוף לצום ימים שלמים לעשות ספורט בלי הפסקה העיקר לבדוק איפה הגוף הקטן שלי יגיד לי די. אני די חזקה מסתבר אני אוכלת יותר מדי. בגלל זה. ולפעמים כשעולה הבוקר ושוב לא בא לי ללכת ללימודים באוניברסיטה ושוב לא בא לי לראות אף אחד, אני קצת מתחרטת.

28/05/2011 | 21:44 | מאת:

הגדרת נכון סוג של טיפשות ושטות לעשות טעות שאחר כך כל חייך תצטערי עליה. את צריכה להחליט ולבחור בחיים או במוות ההחלטה בידיים שלך בלבד רק את יכולה להוביל את השינוי אם תרצי בכך.