זמן המתנה סביר לטיפול- מה דעתכם?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

16/05/2011 | 18:03 | מאת: adi948

שלום לכולם! אנו קבוצה של סטודנטיות לעבודה סוציאלית אשר עושות פרוייקט בעבודה סוציאלית קהילתית בנושא המענים להפרעות אכילה בדרום הארץ. במסגרת הפרוייקט אנו מנסות לשפר את מערך המענים באזור זה. לשם כל אנו מנסות לברר ולרדת לעומק ההגדרה של מהו "זמן המתנה סביר/ ראוי" לטיפול בהפרעות אכילה? נשמח לשמוע את דעתכם... כמתמודדות/ים, מטפלות/ים וכמובן כל בעלי עניין ורקע בנושא. בתודה- הסטודנטיות!

19/05/2011 | 21:49 | מאת: ..

שלום לכן, אני גרה בדרום ( דרומית לבאר שבע) והייתי חודשיים המתנה לאשפוז בשניידר. קיבלו אותי אחרי חודשיים כבר כי אמא שלי כל יום כל היום התקשרה לבקש שוב ושוב שיקבלו אותי כי המצב ממש גרוע, אבל אם היא לא הייתה מתקשרת - זה היה לוקח יותר זמן. לדעתי זה ממש ממש לא טוב שצריך לחכות ככ הרבה זמן, כי יש מקרים דחופים שלא יכולים לחכות את כל החודשים האלה!!!! אלב אמרו לנו שמה לעשות, אין הרבה מקום והתור ארוך....