התחלתי עם לקסעדין..

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

30/04/2011 | 20:22 | מאת: סוזן

זה עושה אותי שמחה!! אני מאושרת כשאני קמה בבוקר עם בטח שטוחה לגמרי! הדבר הזה פשוט מרגיע אותי.

05/05/2011 | 07:51 | מאת: אורלי פוקס

לא ידעתי שלשהות כל היום בשירותים עושה אדם מאושר. זה חידוש. מה כיף בזה? ככה את מעבירה את הימים לא חבל? את גורמת נזק לגוף שלך שאת אפילו לא מבינה את גודלו תחשבי האם זה כדאי לך בכלל? את חייבת ללכת לטיפול ולהתמודד עם הבעיות והפחדים הלקסדין לא יפתור כלום.אל תחכי יותר מדי בקשי עזרה.

05/05/2011 | 13:38 | מאת: סוזן

אולי פעמיים ביום.. הבוקר נשקלתי ואני רואה שחוץ מבטן שטוחה מאוד, הלקסעדין לא עושה כלום. הוא בכלל לא מוריד אותי במשקל! הוא סתם מוציא לי את כל הנוזלים מהגוף ושום דבר חוץ מזה. כל הכאבי בטן שיש לי כל בוקר בכלל לא שווים את זה!! זהו, אני מפסיקה עם הכדורים המפגרים האלה! גם ההקאות כבר לא עוזרות לי לרדת במשקל. אני כבר לא מצליחה להקיא, לא יודעת למה.. אני פשוט ינסה להפחית באוכל כמה שאני יכולה, ואני ממש ממש מקווה שאני יצליח לחזור שוב למשקל שהייתי בו לפני 3 חודשים.