עזרה בבקשה....

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

26/04/2011 | 21:51 | מאת: נוי

הbmi שלי לא תקין ואני באמת אוכלת לא כמו פעם שלא אכלתי באמת אני אוכלת ורוצה להשמין אני אפילו אומרת שהגוף שלי נראה נורא אני לא יודעת מה הגוף שלי רוצה אני חושבת שהוא צריך יותר אוכל תעזרו לי בבקשה !

27/04/2011 | 22:53 | מאת:

נוי את חייבת להבין שהגוף שלנו לא מקבל פקודות כמו חייל בצבא. הגוף שלנו הוא חכם מאין כמותו הוא זוכר הכל. אם שיחנו איתו והתעללנו בו כי הרעבנו את עצמנו או כי עשינו בולמוסים והקאנו הגוף זוכר הכל ולא תמיד הנזק יכול להיות מתוקן וגם אם כן לוקח זמן כי הוא בעצם מבולבל ולא מבין מה הולך פה פעם נותנים לו אוכל פעם לא כמעט כמו אוטו שלא יתנו לו דלק הוא לא ייסע ואם ניסע בלי דלק הוא יושבת כך הגוף שלנו. עליך לתת לזמן לעשות את שלו או ללכת לרופא ולשמוע מה הוא מייעץ לך. אל תתייאשי. אפשר לצאת מהבור הזה אבל זה לא ביום אחד.