לא אכפת לי!!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

17/04/2011 | 22:09 | מאת: סוזן

אחרי פסח אני קונה כמויות של לקסעדין ולא אכפת לי!!! מצידי שיהיו לי בעיות מעיים וכל החארטות האלה, העיקר אני אהיה רזה!!!!!!! גם אם זה יהרוג אותי!!! למה מי אני בכלל?? אני יהיה הכי רזה שאפשר!!!

22/04/2011 | 23:44 | מאת:

יקירתי במי את פוגעת? למי את עושה רע? על מי את עובדת? שאלי את עצמך שאלות אלה והתשובה היא אחת. אז אם את רואה כך את החיים שלך ורוצה לגמור אותם מהר אף אחד לא באמת יוכל לשנות זאת אלא רק את בלבד. את פוגעת אך ורק בעצמך ועושה רק רע לעצמך. האם ככה את רואה את חייך? כיף לך כל היום לבלות בשירותים? אני חושבת שאת צריכה טיפול דחוף בשיחות ולהתמודד עם פחדים ובעיות ולא באמת לברוח מהם.

24/04/2011 | 18:29 | מאת: סוזן

אורלי, אני בטיפול כבר יותר מחצי שנה ואני פשוט מצטערת על כל רגע ורגע שאני שם!!! למה בכלל הלכתי לטיפול??? מתחילת הטיפול, השינוי היחיד הוא שעליתי במשקל!! אין שינויים במצב רוח ובמחשבות ובהתנהגות. רק עליתי במשקל!! מה שווה לי כל הטיפול הזה?? אני לא רוצה אותו!! כבר עדיף לי בהרבה להיות איך שהייתי לפני הטיפול!!! רזהההההה!!!!!!!!!!