האם אשפוז הוא נחוץ?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

13/04/2011 | 09:00 | מאת: אורית

שלום אורלי, כתבתי שאני בולמית שנתיים ומשתמשת במשלשלים, אני לא בתת משקל אבל הבולמיה מונעת ממני לחיות את החיים, בעיקר שאיני ממש רוצה מכיוון שאין ממש למה. אחותי ביררה למעני בתל השומר שיש שם מחלקה עם תוכנית לחודשים להפרעת אכילה, איני יודעת אם זה בכלל מתאים לי וזה די מפחיד שאני חושבת על זה. אם ישנם קבוצות שמטפלות בבולמיה אוכל ללכת ואולי אוכל גם לקבל כלים להתמודד, משפחתי ממש לא יודעת איך לקבל את זה ולכן אני מנותקת מכולם מכיוון שהכל עויין וגם אני. אם תוכלי להפנות אותי לקבוצה כזו ארצה לנסות , הכל עדיף מאשפוז.תודה

14/04/2011 | 00:47 | מאת:

יקירתי ברור לי לחלוטין שאת צריכה טיפול בשיחות וכמה שיותר מהר ודחוף ואת זה את מבינה גם. כמה אישפוז יעזור אני לא ממש יודעת ולא יכולה להגיד כי אני לא יודעת מה המצב שלך אבל את חייבת טיפול דחוף ומהיר. שמעתי שישנה קבוצה שנקראת אנורקסים למען אנורקסים שגם מיועדת לבולמיים כמו קבוצת תמיכה באלכוהסיטים למען אלכוהליסטים שאחד תומך בשני וזה עוזר. שמעתי שיש קבוצה במטפל ב- 12 הצעדים. יש גם את מכון שחף ואת אגם ששמעתי עליהם שהם מטפלים שווה לנסות לא יכולה להגיד אם הם טובים או לא נסי לברר שווה אבל אל תשאירי דברים ככה כי זה רק שואב אותך יותר ויותר.