אורלי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

10/04/2011 | 12:19 | מאת: מולאן

אני צריכה את העזרה שלך הממ...בחיים לא הייתי בטיפול או במשהו דומה ואני צריכה שתבררי לי ממה שאת יודעת על אפשרויות באזור הדרום לא אשפוז!!! תודה

14/04/2011 | 00:44 | מאת:

מולאני יקרה אני אנסה לברר לך אבל אני לא בטוחה שאצליח דבר אחד אני יודעת כי קיימת מצוקה חמורה בדרום ואת זה אני בטח לא מחדשת לך. האם יש לך אפשרות להגיע לטיפול באזור המרכז? דרך כביש 6 זה יכול להיות פשוט. המייל שלי [email protected] הטלפון שלי אם את צריכה 0523387519

14/04/2011 | 20:44 | מאת: מולאן

כי אף עם לא ניסיתי אבל מה שתבררי סבבה לי תודה