נאבקת

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

31/03/2011 | 03:17 | מאת: מליסה

היי כבר חודשיים שלא הקאתי אחרי 4 שנים רצופות אני יודעת שזו רק ההתחלה אבל אני מרגישה יותר טוב אוכלת הכל אבל משתדלת לשמור על פרופורציות חודשיים זה כלום אבל כל יום שעובר בלי הקאה אני מודה לאלוהים שאני מצליחה לעבור אותו הבעיה שלי היא המשלשלים אני פשוט לא מצליחה להתנתק מהם יום יום כמויות ושאני לא לוקחת פשוט כלום לא מתפקד אצלי גם במשך שבועות אני חוששת שהנזק חמוד מדיי כדי לחזור בי ושאני יהיה תלוייה בהם לתמיד האם יש פיתרון למצב? והאם יש מפגשי תמיכה בפורום מצומצם בתשלום מינימלי כי הפסיכולוגים ממש יקירים ואני לא יכולה לאפשר את זה לעצמי

02/04/2011 | 23:17 | מאת: אורלי פוקס

לנאבקת אני כל כך מבינה את המצב הנואש בו את נמצאת אבל יקירתי אפשר לצאת מזה. זה קשה ולא קל אך אם באמת תרצי למרות הקושי תצאי מזה. יש קבוצה של אנורקסים למען אנורקסים שזו קבוצת תמיכה גם לבולמים וגם לאנרוקסים אם אני לא טועה וזה כמו אלכוהוליסטים אנונימיים באותו סגנון תמיכה של מי שהיה שם ותומך במי שרוצה לצאת מזה. מדהים. תנסי שווה.

13/04/2011 | 08:54 | מאת: אורית

אני כבר שנתיים בבולמיה ואיני יכולה להפסיק, כל חיי נעצרו ואיני מסוגלת לעשות דבר מעבר לעבודה. המח לא עובד, הלב סגור ובכלל על חיי חברה מגוחך אפילו לחשוב. אני רוצה לעזור לעצמי אך אין לי מושג, אני דיי באפלה.

04/09/2014 | 16:18 | מאת: אתי

שלום לך אני אמא לילדה בולמית ההיתי רוצה שתיצרי איתי קשר לפון שלי חייבת את עזרתך הודה לך מאוד0525094788

05/09/2014 | 00:23 | מאת: אתי עמוס

צירי איתי קשר ביתי חולת בולמיה ואני רוצה לדעת איפה יש קבוצת תמיכה תודה רבה הפון שלי 0525094788