אמא מודאגת

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

27/03/2011 | 21:34 | מאת: אמא מודאגת

אורלי שלום! נאלצתי בלב כבד לאשפז אותה בשניידר היא כבר שבוע שם, יש ביקורים ושיחות טלפון, הכנתי אותה נפשית שאם היא לא תעלה במשקל יאלצו לאשפז אותה, הכנתי אותה ככה שהיא נכנסה לאשפוז ללא בעיה, היא משתפת פעולה, ומנסה לעמוד בזמנים,היא שותה כדור אחד של ציפרומיל(ממשפחת הרסיטל) הילדה יודעת שקראתי את הספר השאלה שלי היא כדאי לי לתת לה לקרוא את הספר? בעלך מסר את הספר לשכנה שלי, קראתי אותו והחלטתי אחרי קריאתו לאשפז אותה כי ראיתי שאין לי כלים לעזור לה. אני מקווה ומאחלת לביתי שהיא תעלה על דרך המלך, אהיה איתך בקשר,ברגע שהיא תצא אני רוצה עזרה בתמיכה, איך להמשיך לעזור לילדה, היא מראה נוכונות לעבור זאת לגדול ולצמוח, מקווה שתפילותייי יענו אמן!

28/03/2011 | 21:03 | מאת:

אמא יקרה תהיי תמיד אופטימית והשתדלי לראות תמיד את האור בקצה המנהרה. היי חזקה למען בתך ואני יודעת מנסיוני שזה לא קל כי יש נפילות ומשברים וההורים עוברים גם תקופה לא פשוטה. קודם כל אם את צריכה אותי אני תמיד תמיד פהבשבילך. מתי שאת צריכה עיצה ותמיכה וכתף לבכות עליה ואני יודעת שיש מלא רגעים כאלה תרימי טלפון 0523387519 אל תהססי אפילו לא לשניה. אם את רוצה תני לילדה את הספר אבל לא בתקופה של האישפוז אלא אחרי שתשתחרר כדאי שתקרא בו להזיק הוא בטח לא יזיק אלא היא יכולה רק להזדהות ואולי להתעורר ולהבין שהיא עושה טעות כמו שאיבטלי שלי הבינה.