בקשה :)

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

23/03/2011 | 12:49 | מאת: עידו פ.

אני, לפני כשנתיים חליתי באנורקסיה. חוויתי קשיים רבים בתהליך ההחלמה, אך למזלי עברתי שיקום מצויין והבראתי. במבט לאחור, אני רואה את הקושי, המתחים והבעיות שנוצרו בבית בין ההורים. כיום אני נמצא בארגון "ליד-LEAD", עובד ביחד עם ד"ר שי פוסמניק מהמחלקה להפרעות אכילה בתל השומר, ואני מתכנן פרוייקט שיפתור, או לפחות יעזור לעבור את תהליך ההחלמה ביתר קלות, כמובן מצד ההורים. ארצה להודות לאורלי פוקס,מנהלת הפורום בה אני נעזר רבות והיא מקדישה לי זמן רב . כדי שאוכל להתקדם בפרוייקט, אני זקוק לעזרת הורים לילדים עם הפרעות אכילה שיפנו אלי, גם בעילום שם אל [email protected]ואשלח אליהם שאלון שאושר ע"י אורלי. עזרתכם נחוצה! תודה רבה :)

28/03/2011 | 20:58 | מאת:

אני מקווה שתעזרו ותתנדבו לעזור לעידו בפרוייקט שלו. אני מחזקת את ידייו ומקווה שיצליח וישא פרי. מי ייתן ויהיו עוד הרבה כמוהו.