הפרעת אכילה?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

23/03/2011 | 11:19 | מאת: שושי

שלום,אני בת 30 גובה 1.58 משקל 57 אחרי 3 לידות רוב חיי הייתי רזה אך מאז ההריונות והלידות נכנסתי ללופ של אכילה אובססיבית ובעיקר ב4 שנים האחרונות.אני אוכלת אכילה רגשית.כשמשעמם,בזמן לחץ ובכלל כל היום סובב סביב מחשבות על מה אני אוכל. לאחר הלידה האחרונה ירדתי יפה במשקל אך בחודש של אכילה ללא גבולות עליתי 5 קילו. יש לציין שהמשקל שלי אומנם לא גבוה אבל אני נראית שמנמנה כי אני נמוכה.אני ממש ממש רוצה לרזות ולא יודעת איך.לפעמים אני אוכלת ומקיאה...לפעמים אני שותה תה משלשל.אבל בתוך כל זה פשוט אוכלת ואוכלת ואוכלת. איך אני יוצאת מהמצב הזה? לא יכולה להפסיק לחשוב על אוכל.

23/03/2011 | 11:27 | מאת: שושי

רוצה רק להוסיף שאני מאושרת בחיי,טוב לי בכל התחומים וזה לא נובע מאיזשהו דיכאון. רוצה למצוא פתרון בלי שידעו מכך (בעלי,המשפחה).

27/03/2011 | 06:57 | מאת: מולאן

את צריכה לשאול את עצמך איך את עם ההריונות האלה... האם היית מוכנה להיות אמא..? בולמיה בד"כ ממה שאני מבינה מעידה על מצב שאת לא מקבלת- אוכלת כדי להיות בנתק מהמצב ומקיאה כדי לא לעכל אותו