..

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

21/03/2011 | 21:00 | מאת: האמא המודאגת...

אורלי ערב טוב, קראתי את הספר שני השכנה שלי שעובדת עם בעלך נתנה לי לקרוא אותו.ביתי כמו שכתבתי לך היא בת 14וחצי ארבע שנים אנחנו נאבקים באנורקסיה של הבת, הגענו להחלטה יחד עם הרופאים המטפלים בשניידר להכניס אותה למחלקה הסגורה אצל פניג, בלב כבד השארנו אותה היום אושפזה התרשמנו לטובה, כי המחלקה היא קטנה ומפוקחת 24 שעות תחת השגחה, אני רק מקווה שהיא תצא מחוזקת מהמקום הזה, השעות קשות בלי הילדה בבית, אנחנו מפורקים אבל מנסים להיות מחוזקים כי אנחנו יודעים שיהיה טוב, אני רק הפחד הוא כתם, ואי גיוס לצהל, הילדה חוששת ואנחנו מחזקים ואומרים שקודם זה בריאות .כל הזמן אני מזכירה לילדה את הילדה שלך שהיא יצאה בסוף וגויוסה לצהל והיא חיה את החיים .כשתחיל המצב האנורקסי של הילדה אמר לי מישהו שלא רבנים ולא כלום יעזור לילדה, רק אחת שיצאה ממצב כזה והבריאה היא זאת שצריכה לפגוש ולקבל חיזוקים,אני מקווה שיהיו בשורות טובות ותפילות יחזקו אותנו אמן!

27/03/2011 | 07:04 | מאת: מולאן

וההוא שאמר לך את זה צדק.. אבל אני הייתי מנסה להעזר גם ברבנים ובעיקר בתפילות מישהו שהיה שם יוכל להדריך אותה ואותך (אורלי) אבל מי שיכול להתפלל בשבילה עוזר מאוד בדרכו שלו בהצלחה לכם! החלטה נכונה בעיני..יגידו מה שיגידו לתת לה תחופש שלה במצב הזה לא יועיל .. כי זה לא יהיה החופש שלה זה החופש של המחלה שלה לעשות בה כרצונה... וכולנו יודעים איך הסיפורים האלה נגמרים המחלה הזו ערמומית ויכולה לגרום לך להאמין בכל מה שתרצי העיקר שתאפשרי לה להתקיים