מה עכשיו?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

14/03/2011 | 00:38 | מאת: אצבעונית

אנחנו מתנהגים כרגיל. כאילו שום דבר לא השתנה. לא בטוחה מה אני אמורה לעשות...אם לעודד דיבור על הנושא או לחזור למצב בו אנחנו לא מדברים על זה. הוא התקשר לפני כמה דקות בדיוק כשתיכננתי להיכנס למקלחת להקיא. אמרתי לו שאני נכנסת להתקלח ואני אחזור אליו. לא חושבת שאני צריכה לדווח לו כל פעם שאני הולכת להקיא אבל מצד שני מה הטעם בלחשוף ולהיפתח אם אני ממשיכה להסתיר ולשקר. מה השתנה בעצם? אני אשמח להמלצות על מטפלים בצפון, באיזור חיפה.

15/03/2011 | 14:29 | מאת: שלומית בכר

את לא אמורה לעשות דבר לדעתי, אם יש לך צורך דברי איתו על הנושא, אין סיבה לחפור. מצד שני כמו שאת אומרת, כדאי ללכת לטיפול. להתחלה הייתי בוחרת החלטה אחת- לעבור יום אחד ללא הקאות ולראות מה יקרה לך, תנסי, נראה לי שתצליחי.

15/03/2011 | 17:08 | מאת: מולאן

תני לו שהפעם זה יבוא ממנו... בטח קשה לו עם הסיפור הזה ולו אין מחלה לברוח אליה.