למה אני לא יורדת במשקל

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

11/03/2011 | 15:19 | מאת: נוגה/

בס"ד אני כבר שנתי'ים באותו משקל בערך, רוב הזמן בשמירה חזקה על הדיאטה. נלחמת לרזות ובכל אופן זה לא קורה. השבוע למשל אכלתי כל יום בערך שמונה מאות קלוריות, ואתמול ביום חמישי אכלתי בערך חמש מאות קלוריות. ובכל אופן פתאום אני רואה שעליתי במשקל? איך זה יכול להיות? הצילו, נראה לי שעדיף שלא אעשה בכלל דיאטה. מה עושים?

15/03/2011 | 14:26 | מאת: שלומית בכר

נוגה שלום, למה את רוצה לרדת במשקל? אולי את במשקל נכון? הסוד להרזייה בריאה ולתמיד הוא לאכול את המאכלים הנכונים ולא לחיות על 800 קלוריות ליום, את הורסת את גופך. יש המון חומר בשטח, עשי עבודת מחקר ותבני לך תפריט מזין עם מינימום 1200 קקל רצוי אפילו 1500 קקל של מזונות בריאים ומזינים. אל תשחקי עם הגוף שלך, המחיר עלול להיות כבד. בהצלחה

15/03/2011 | 17:11 | מאת: מולאן

אז למה בפורום הזה? את יודעת שזה פורום של הפרעות אכילה.. אולי את רוצה לדבר על משהו אחר??