מסגרת טיפולית למבוגרים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

03/03/2011 | 17:25 | מאת: אנונימי

שלום לכולם אני בן 27 וכבר בערך 14 שנים אני סובל ממה שאני חושב שניתן לסווג כהפרעת אכילה. כל העניין התחיל בילדות, כאשר אכלתי כריך בבית ספר ונחנקתי. כמה טפיחות עזרו והמקרה עבר בשלום. מאז המקרה הייתה תקופה של בערך חצי שנה שבה לא הייתי אוכל שום דבר פרט למרקים שונים, מהפחד להחנק מהמזון המוצק. הייתי במספר טיפולים פסיכולוגים וההפרעה עברה וחשבתי שנפטרתי מזה אבל היא התפרצה שוב בתיכון, אולם לתקופה קצרה יותר וגם בעוצמה פחותה, והפעם הצלחתי לצאת ממנה בכוחות עצמי. כיום אני סטודנט, ולאחרונה, בתקופת המבחנים שוב התפרצה ההפרעה. אני אמנם כן אוכל הכל - אבל הפחד מחנק וממזון מוצק עדיין קיים וצורת האכילה שלי מאוד לא אסטתית - לא נעים לי לאכול ליד אנשים. לא נעים לי לסרב לארוחות משותפות עם משפחה או החברים אבל פשוט לא נעים לי שיראו איך שאני אוכל. האם אתם מסגרת טיפולית להפרעות אכילה לאנשים בגילי? אני חושש שהפעם אני לא מצליח לצאת מזה לבד ואני לא חושב ששיחה אחת עם פסיכולוג תועיל. תודה רבה

04/03/2011 | 21:25 | מאת:

אני יכולה להמליץ לך על נורית המדהימה שמטפלת בהפרעות אכילה בכל חתך הגילאים וישלה הרבה מטופלים בגילך. נורית מדהימה ויש מצב בהחלט שהיא תוציא אותך מזה. היא מטפלת כבר מעל 14 שנה בהפרעות אכילה והיא מקבלת בכפר סבא. שווה לנסות. הטלפון שלה097454950