אם מודאגת

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

26/02/2011 | 17:33 | מאת: אם מודאגת

איפה אישפזו את ביתך? ואיזה כדורים היא לקחה, מה התופעות ללקיחת כדור רסיטל? הייתי נגד עד שלא נשארה לנו ברירה וקיבלנו תור לשיחה במחלקה ד בשניידר .

01/03/2011 | 13:30 | מאת: אורלי פוקס

אמא מודאגת ויקרה, בתי אושפזה בשניידר ואני יודעת שאשפוז כמו שהיה אצלנו זו ברירת המחדל האחרונה של ההורים כשאין כבר ברירה. גם בתי טופלה בכדורים קצת חלשים יותר מרסיטל היא טופלה בפרוזק. אם המינון לא חזק וגדול אל תדאגי אך אל תסכימי שיתנו לה מינון גדול מדי. אשפוז ד בשניידר הוא מדהים הוא העלה את אביטל שלי על דרך המלך אך משם הדרך החוצה עוד ארוכה כי שנינו יודעים יפה שמשקל יעד זה רק צעד קטן כי החוכמה היא לטפל בנפש שחולה ולשנות את המחשבה לילדים החולים ולהביא אותם למצב שינסו לללמוד לאהוב את עצמם מחדש ולא לשנוא את עצמם כל כך הרבה כי זו מחלה של המון שנאה עצמית.