אשפוז בשניידר עקב הפרעת אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

26/02/2011 | 10:58 | מאת: מיכל

שלום בתי בת ה10 עומדת לפני אשפוז בשניידר עקב הפרעת אכילה. האם מישהי/ו מכיר מקרוב את המחלקה, היא עומדת להיות שם בלעדנו בתנאי פנימייה. אנחנו די חוששים איך היא תסתדר ועל הניתוק...

01/03/2011 | 13:27 | מאת:

Nיכל יקירתי אני מבינה מאוד לליבך וללבטים והקשיים שיש לך גם אביטל שלי אושפזה בשניידר במשך 3 חודשים. לא פשוט בכלל לאשפז ילד אך לדעתי במחלה הזו הם חייבים לעשות את הניתוק בעיקר מהאמא. נכון שהיא תכעס בהתחלה וכמו אביטל אולי גם לא תדבר איתך כי היא לא תבין איך את עושה דבר כזה אך אל תשברי את חייבת לייצב אותה מבחינת המשקל וכמובן ברגע ששם הם מגיעים למשקל היעד זה רק צעד קטן בדרך החוצה מהמחלה את תצטרכי לשלוח אותה למטפל או מטפלת שילמדו את בתך לאהוב ולקבל את עצמה מחדש. ילמדו את בתך להתמודד עם פחדים לבטים וקשיים ומשברים שהכניסו אותה מלכתחילה למחלה ואין כמו להתמודד ולהסתכל לפחד בעיניים זה מחזק אותך ומחשל אותך. דברי איתי אשמח לתמוך לייעץ ולחזק אותך . הטלפון שלי 052-3387519 ואני פה בשבילך מתי שתצטרכי כי אני מבינה מאוד מאוד לליבך הייתי שם גם אני עם בתי.