החברה הכי טובה שלי..

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

10/02/2011 | 23:20 | מאת: מישהי

החברה הכי טובה שלי סובלת מאנורקסיה .. היא כבר אושפזה פעמים ושוב חזרה.. אבל היא נראית לי בדיכאון.. והיא אומרת לי שהיא לא רוצה לחיות יותר.. והיא רק יורדת במשקל.. בקצב הזה היא שוב תאושפז :( מה אני יכולה לעשות? כי כמה שניסיתי לדבר איתה ולעזור לה שום דבר לא עזר. תודה, בת 16

10/02/2011 | 23:23 | מאת: מישהי

ועוד משהו קטן ששכחתי להוסיף. אני מאוד מבקשת שתהיה איזה שהיא דרך מסויימת שאני יוכל לעזור לה. כי אין סיכוי שאני לא יעשה כלום ויתן לה לקרוס לי בין העיניים. תודה רבה,