מפחדתתת:(

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

04/02/2011 | 17:50 | מאת: איילת

ממ... דאגתי שזה לא יגיע.. ניסיתי להמנע מזה.. אבל אי אפשר- מה עושים עם השיניים? אני מתחילה לראות שינוי ! אני כל חיי מטפחת את הפנים,שיניים,כל דבר בגוף..שומרת על אסתטיקה.. ועכשיו השיניים מתחילות להצהיב.. מה אני עושה?!?!?! זה ממש מפחיייייייייד אותיי... הצטלמתי באיזו תמונה עם חברות.. וחייכתי[כמו תמיד] ורואים שיש שינוייייי משמעותייי ואני מרגישה שמסתכלים עליי שונה שאני מחייכת ורוצים להגיד משהו .. איך אני יילך ככה לביתספר? זה כזה מכוערר והתכערתייי ברמות מטורפות !!!!!! אף פעם לא היו לי בעיות עם הפנים או השיער ועכשיו אני שונאת הכלללל ! מכף רגל ועד ראש! הפנים שלי מזוויעות,נפוחות,שמנות,מגעילות,שיער נשר לי ונהיה דק ויבש אוףףףף מה אני עושה עם זה?!? :\

10/02/2011 | 12:42 | מאת:

איילת יקרה בוודאי שאת מפחדת כי לאט לאט את רואה אתצ השינוי שמתחולל בך בגלל המחלה. את פוגעת ביודעין או לא ביודעין בעצמך והדבר היחיד שאני יכולה להגיד לך זה לכי ובקשי עזרה נפשית וטפלי במחלה. הפרעות אכילה לא עוברות לבד ולפי התאור שלך פה את נמצאת די הרבה זמן בפנים בתוך התהום הזו. לכי קבלי עזרה ואל תשאירי דברים ככה אם החיים שלך בכלל חשובים לך. את נשמעת לי ילדה חכמה מאוד וילדה יפה לא חבל לפגוע בעצמך ככה?