שאלה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

23/01/2011 | 23:25 | מאת: צורית

אני בת 24 וסובלת מאנורקסיה כבר כ8 שנים. כרגע אני בתהליכי הבראה ורציתי לשאול מי זו הנורית הזו שאת מדברת עליה? מה ההכשרה שלה? תודה

24/01/2011 | 13:56 | מאת:

נורית שאני מדברת עליה היא מטפלת מדהימה שבזכותה הבת שלי היום פה. נורית מטפלת בדרך קצת שונה. את יכולה לקרוא ולראות אותה באתר שלנו: www.yourmirror.org היא מטפלת כבר מעל 14 שנה בהפרעות אכילה לסוגיהם השונים, היא היתה פעם חולה בעצמה בהפרעות אכילה ויצאה מזה ומופנים אליה המון מטופלים מקופות חולים ומרופאים בבתי חולים. היא מדהימה מדהימה ושווה לנסות מניסיון שלי. היום אנחנו יחד עוברות בבתי ספר ומרצות על הפרעות אכילה.