מטפל טוב

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

05/01/2011 | 18:24 | מאת: אינה

אורלי שלום, בני בן 14 סובל מאנירקסיה , מבחינת המשקל הצלחנו לאזן אותו, הוא עולה לאט לאט, אבל מבחינה רגשית הוא מאוד סובל, יש לו התפרצויות מאוד קשות . אני מחפשת לו מטפל או מטפלת לטיפול רגשי. את יכולה להמליץ לי על מישהו(אני גרה בראשל'צ)

06/01/2011 | 07:57 | מאת:

אמא יקרה אני לא מכירה מישהו בראשון לציון אבל כן אמליץ בחום רב על נורית מכפר סבא אליו מגיעים מכל הארץ. ממליצה בחום היא הצילה לבתי את החיים מאנורקסיה ונתנה לה חיים חדשים

06/01/2011 | 10:54 | מאת: אינה

אורלי תודה רבה, את יכולה לתת לי את הפרטים שלה בבקשה ועוד דבר איפה אני יכולה לקבל הדרכה בשבילי תודה