..

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

19/12/2010 | 22:11 | מאת: חסוי

אורלי, האם בחורה שלפני שנכנסה למחלה היתה בתת משקל (לא חריף) ותמיד היתה רזה יכולה להפוך לאנורקסית? גם אם תמיד אמרו לה שהיא רזה?

22/12/2010 | 15:07 | מאת:

לאנורקסיה נכנסות לא רק בנות שמנות הרבה בנות שהן דווקא רזות נכנסות לשם ללא שום סיבה ולכן ייתכן מאוד שאת אכן באנורקסיה בלי שום קשר לרזון שלך לפני כן מעבר לזה שאם את שואלת שאלה כזו וכן אם ההתעסקות שלך עם הקלוריות והמשקל היא מעבר לנורמליות והיא התעסקות יום יומית ייתכן וכמעט בטוח שאת בעלת הפרעת אכילה אנא גשי וטפלי בכך לפני שיהיה מאוחר מדי כי נשאבים מהר מאוד חזק לתוך המחלה מבלי ששמים לב בכלל.

07/01/2011 | 20:11 | מאת: חסוי

כמה שזה קשה לי נפשית.. אני מודדת את עצמי במשקל.. ובאמת שאין לי מושג למה אבל קשה לי להשקל.. הנתונים של המשקל והגובה מראים תת משקל (גבולי ביותר) ואפילו המורה התחילה להעיר לי... אבל באיזה שהוא מקום אני מרגישה שנורא נוח לי להאמין שכולם משקרים לי. מה לעשות למי לפנותת?? תוכלי להסביר שלב שלב מה לעשות... אני רוצה לצאת מזה.. אני כל היום חושבת רק על זה, גם יש לי "התקפים" כאלה שאני אוכלת, סליחה על המילה אבל כמו בהמה! ואז אני משתדלת לא להכניס שום דבר לפה שלי תקופה מסויימת..ואחרי התקופה הזאת שאני בקושי אוכלת משהו אני מרגישה כ"כ אושרר ! ואז שוב באים ההתקפים האלה של הרעב !!!! ואני אוכלת כמו לא יודעת מה .. ואני אשכרה לא שולטת בעצמי !!! זה מציק לי כ"כ..!!!!!!! וזה כל היום עוצר אותי אני לא יכולה לראות מראות.. אני פשוט לא יכולה להסתכל במראה שיש לידי אנשים במעלית וזה .. אוףף סליחה עם כתבתי הרבה מידי.. תודה מראש, בת 14.