עבודת סמינריון בנושא הפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

16/12/2010 | 15:01 | מאת: מלי

היי, שמי מלי ואני סטודנטית שנה ג בקרימינולוגיה באוניברסיטת בר אילן. אני וחברה שלי מחפשות בחורות עם הפרעות אכילה בהווה או בעבר למטרת מחקר סמינריוני בהפרעות אכילה. נשמח אם תשתפי איתנו פעולה ואף תפני אותנו לבנות נוספות אשר תהיינה מוכנות לקחת חלק במחקרינו. עליי לציין כי המחקר נעשה באנונימית מוחלטת ובאווירה נינוחה. תודה מראש

18/12/2010 | 23:15 | מאת: ורו

היי מלי, היתי רוצה לדעת עוד פרטים על המחקר ואז אחליט אם אני מוכנה...מוזמנת לשלוח לי הודעה למייל: [email protected]