חברה בולימית

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

07/11/2010 | 23:03 | מאת: משה

שלום, לא מזמן התחלתי קשר זוגי עם בחורה שבדיעבד הסתבר לי שסובלת מבולימיה. היא הולכת לטיפול פסיכוטראפי ואני מקווה שהוא יגרום לה להרגיש טוב יותר. הייתי רוצה לקבל עצה לגבי "עשה ואל תעשה", איך להתמודד אתה, איך לתת לה הכי הרבה שאני יכול לתת.... במה אני יכול לעזור? אני מאוד אודה על תשובה מפורטת כמה שרק אפשר. המון תודה.

09/11/2010 | 20:40 | מאת:

משה יקר כל הכבוד על האכפתיות מהחברה שלך כבר על זה מגיע לך שאפו כי לא כולם מוכנים להשאר ולהתמודד ולתמוך ואני שמחה על כך שאתה שופט אותה כאדם ולא כבולמית אין לי ספק שהיא מדהימה והיא שווה את זה. לגבי מה ששאלת אז מצידך אתה יכול לתמוך המון ולאהוב אותה שתדע שאתה בשבילה תמיד שתדע שיש לה על מי להשען ומי שיהיה לצידה לטוב ולרע לא להטיף לה מוסר לא להגיד לה תפסיקי להקיא תפסיקי לאכול או דברים כמו מה קורה לך? מה את עושה ועוד ועוד כי הדברים הללו רק יגרמו לה להתרחק ולהסתגר ולכן כדי שהיא תהיה מספיק פתוחה היא חייבת לדעת שאתה לא שופט ודן אותה אלא נמצא תמיד בשבילה ותומך. אין לי ספק שבעזרת טיפול טוב והאהבה שלך היא תצא מזה בסוף הדבר ותעמוד על הרגליים.