זקוק להמלצה על פסיכיאטר שמתמחה בהפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

05/11/2010 | 07:29 | מאת: אלון

היי ברצוני לקבל מידע על פסיכיאטרים שמבינים ומתמחים בהפרעות אכילה בזמנו הייתי אצל פסיכיאטר קהילתי והוא לא ממש מעורה בנושא עשיתי חיפוש וניסיתי למצוא כאלה שמתמחים בתחום אבל לא מצאתי בסופו של דבר אני פשוט צריך ייעוץ בנושא ומישהו שיתאים לי תרופות לסימפטומים שלי תודה

05/11/2010 | 10:17 | מאת:

אלון השאלה שלי למה פסיכיאטר לך לשיחות אצל פסיכולוג וטפל במקור הבעיה, בקשיים ובפחדים אליהם נכנסת. תרופות רק ירגיעו את הבעיה זמנית לא יעלימו אותה. מנסיוני האישי אני לא מאמינה כל כך בפסיכיאטרים אבל אני זו רק אחת אפשר לפתור את הבעיות בשיחות אצל פסיכולוג או מטפל אחר המטפל בהפרעות אכילה כי הפרעות אכילה מתחילות מכל מיני משברים, קשיים ופחדים שלא יודעים איך לעכל אותם ואיך להתמודד איתם ועל ידי מטפל טוב שיטפל במקור הבעיה אפשר לפתור אותה. אני יכולה להפנות אותך לנורית שטיפלה בזמנו בבתי שהיתה עם הפרעות אכילה ומטפלת כבר מעל 14 שנה בהפרעות אכילה ובהחלט הובילה אותה למקום אחר טוב יותר אחרי שהיינו ממש בתהום. אם תרצה תכתוב לי למייל ואתן לך את הטלפון [email protected]

05/11/2010 | 19:29 | מאת: אלה

אני מטופלת של נורית. ראיתי ים פסיכולוגים, עובדים סוציאליים ופסיכיאטרים חיי משתפרים מאז ההכרות שלי עם נורית. בהצלחה

06/11/2010 | 17:42 | מאת: שלומית

מכירה פסיכיאטרית שטיפלה בבת שלי, קוראים לה דולי סובול והיא עובדת בשלוותה. עזרה לנו מאד, גם לנו ההורים לדעתי היא מצויינת וחוץ מזה אכפת לה באמת...