נמאס לי לא להצליח לעלות במשקל, חושב לקחת סטרואידים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

26/09/2010 | 18:04 | מאת: XXXXXX

אני כבר חושב על סטרואידים במשך שנה וחצי - שנתיים וכל יום המחשבה רק מתחזקת על הפחד של השימוש.. אני רק רוצה רק לעלות במשקל.. אני עושה הכל.. מתאמן אוכל, הולך לדיאנטית פעם בחודשיים... אין התקדמות כל פעם הדיאטנית משנה לי תתפריט ואומרת שננסה ככה עכשיו.. שנים.. המשקל שלי התחיל להפריע לי מכיתה ט' (אני כרגע בכיתה יב'), שכל החברים שלי התחילו פתאום לעלות מהר ולגדול ואני נשארתי קטן עם משקל של 45 (מאז כיתה ח' אני שוקל 45 - יודע בוודאות כי אז פרשתי מג'ודו וככה היה המשקל שלי לפי רישומים של תחרויות), ועד כיתה י' שקלתי 45 הייתה עלייה בכיתה יא' ל49 וזה ירד עכשיו ל 47 ואני מנסה חודשים כבר להלעות את זה וכלום פשוט כלום לא הולך, אני פשוט מתוסכל אני באמת אוכל כמו שהיא אמרה לי חודשים וזה לא עובד, מנסה לאכול הכי הרבה שאפשר.. וזה לא עוזר... ומה הדיאטנית עושה? משנה תפריט, והיא לא מבינה שזה לא עוזר... אה כן, אך לא ציינתי את זה שהיא אמרה לי להתאמן.. אני כבר חצי שנה במכון כושר.. הולך פעמיים - שלוש בשבוע משנה תתוכנית ע"פ מאמן.. וזה לא משנה תמשקל.. קצת שינוי באך שהשרירים נראים אבל במשקל? שום-דבר. מה יש לי? אני ממש מתוסכל כבר באמת, אין טיפול חוקי בסטרואידים או משהו שיכול לעזור לי לעלות במשקל? משהו, באמת שנמאס לי מהאבקות מסה (קניתי 3 שקיות שכל שקית מכילה 5.5G של סיריוס מאס) זו הייתה התקופה שעליתי ל49 כמעט 50 במשקל.. אבל הדבר הזה יקר ונגמר מהר גם שמשלבים את אם אוכל כמו שהדיאטנית אמרה לי לעשות.. וגם היא נתנה לי פחיות אנשור פלוס, של קלוריות... לא עזר אני שותה את זה כמה שזה לא טעים ממש לא אכפת לי מהטעם.. אני רק רוצה לעלות במשקל.. וזה לא עוזר.. אין משהו שיכול אולי לעודד אותי לאכול יותר ? לעלות כבר המשקל משהו שיתן לי פוש חזק? טיפול תרופתי כלשהו ? בגלל זה אני כבר שנה - וחצי חושב על סטרואידים וכל עוד אני לא רואה התקדמות במשקל אחרי שאני באמת משקיע ומנסה.. אני רק יותר חושב על לקנות סטרואידים מה עושים? יש טיפול חוקי - תרופתי? משהו שמעודד רעב שבאמת עוזר? אך מה? הדיאטנית שלי באמת אבל באמת שלא עוזרת.. כבר המון המון זמן

30/09/2010 | 00:19 | מאת:

ייתכן ואתה צריך להחליף דיאטנית ולנסות ללכת למישהו אחר אבל בעיקר אני לא חושבת שהדיאטנית היא הביעה לך לרופא משפחה בקש בדיקות הגיוני שחילוף החומרים בגוף שלך מהיר מאוד ולכן אינך מצליח לעלות במשקל.ייתכן ולרופא המשפחה יהיה משהו טוב להציע שווה לנסות.