פתח תקווה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

06/09/2010 | 20:04 | מאת: דארין הליבי

אני סובלת ממשקל נמוך מדי אני מרגישה שאני לא רוצה לאכול אבל אני רוצה לשפר את המצב שלי ולהגביר את התאבון שלי ולעלות במשקל מה את מציעה לי? תודה מראש

08/09/2010 | 19:11 | מאת:

אני לא הבנתי מצד אחד את לא רוצה לאכול ומצד שני את רוצה להגביר תאבון ולעלות במשקל מה הולך פה? נראה לי שאת נמצאת בבלבול נוראי מבחינה אישית ולא באמת יודעת מה את רוצה, בתוך תוכך את יודעת מה נכון אך לא מה את רוצה. אני מציעה באמת שתלכי לקצת שיחות ותעשי סדר בעניינים לפני שהעניינים יתגלגלו ככדור שלג ויאבדו שליטה. ועוד שאלה האם המשקל הנמוך הוא מחוסר אכילה סדיר או כי זה מבנה הגוף שלך? לי נראה שאת משתדלת להמעיט באכילה וקיימת אצלך בעייה של הפרעת אכילה ואם אני צודקת אז אני מבקשת ממך לכי לטיפול ועצרי את זה מהר כל עוד אפשר. את צעירה והחיים לפנייך לא חבל?