למי לפנות?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

22/08/2010 | 02:03 | מאת: נאבקת

שלום אורלי, אני בגיל המעבר ויש לי הפרעת אכילה. האם ידוע לך לאן אפשר לפנות בתל איב על מנת למצוא פסיכותרפיסט(ית) לטיפול? תודה.

22/08/2010 | 02:04 | מאת: נאבקת

צ"ל תל-אביב

22/08/2010 | 10:25 | מאת:

יקירה שלי אני יכולה להפנות אותך לנורית שנמצאת בכפר סבא שמטפלת בהפרעות אכילה ומגיעים אליה מכל הארץ והיא מטפלת בחתך גילאים נרחב מגיל ההתבגרות ועד גיל 30 ו- 40 ולכן עליה אני יכולה להמליץ כי אותה אני מכירה. היא מדהימה.היא טיפלה בבתי והוציאה אותה מהמחלה.הטלפון שלה 09-7454950

24/08/2010 | 12:25 | מאת: שירילי

שולחת שוב מחדש: שלום רב, ממליצה בחום לא לשלול גם טיפול פסיכולוגי- טיפול רגשי להגיע לשורש הבעיה (לצד העזרה בכדורים אם צריך).. אני סובלת כבר שנים מהפרעות אכילה מטופלת תרופתית ובעיקר רגשית אצל פסיכולוגית מדהימה המתמחה בהפרעות אכילה, קוראים לה מיכל אופיר.