הפרעת אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

19/08/2010 | 19:37 | מאת: אלין

אני אמא לשניים עם הפרעת אכילה נוראית אני בטיפול והפסקתי להקיא אבל השמנתי המון אני בעודף משקל של 25 קילו הייתי רוצה שבנות שהצליחו להבריא יתנו לי כח כי אפילו עם הטיפול לא נראה לי שאני יכולה לצאת מזה אנא עיזרו לי

21/08/2010 | 11:25 | מאת:

אלין יקרה אני מבינה את המצוקה הנוראית שאת נמצאת בה. האם טופלת בשיחות אי פעם אצל מטפל/ת או פסיכולוג/ית? השיחות הם חלק כמעט עיקרי ביציאה מהפרעת האכילה וחשוב שיהיה מטפל שמבין בתחום ושתתחברי אליו. גם מי שיוצאת מזה אחרי שנים יכול להיות לה נפילות קטנות בדרך אך כשיש כלים נכונים נופלים וקמים. אני יכולה להפנות אותך למטפלת טובה בכפר סבא אם תרצי תכתבי לי. את חייבת לקבל כלים נכונים לחיים וכלים להתמודד עם בעיות קשיים ופחדים ולא לברוח מהם. ולכן חשוב הנושא של השיחות