לאורלי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

11/08/2010 | 23:58 | מאת: אורחת קבועה

אורלי המדהימה ערב טוב, ראשית תודה על עבודת הקודש שאת עושה כאן.אני בטוחה שהדברים מסייעים לחולים רבים ולבני משפחותיהם. עם זאת, ברצוני להעיר את תשומת לבך לנקודה בעייתית - לאחרונה הולכת וגדלה כמות ההודעות שמכילות בתוכן משקלים, כמויות של קלוריות ודברים נוספים המהווים טריגר לחלקינו. אני יודעת שבפורומים רבים מצנזרים את התכנים הספציפיים הללו ואשמח אם זה יהיה המצב גם כאן (לא למחוק חלילה את כל ההודעה - רק את הפרטים הבעייתיים). איני חושבת שרלוונטי לדעת כמה מישהי שוקלת או כמה קלוריות היא אוכלת על מנת לעזור לה, לעודד ולתמוך. ולבנות היקרות - כדי שהפורום הזה ימשיך להיות בית, פינה חמה לכתוב בה,לפרוק ולשתף, כדאי שנהייה זהירות ונחשוב על ההשלכות של הדברים שאנחנו כותבות כאן.

12/08/2010 | 23:56 | מאת:

לאורחת הקבועה והמקסימה תודה על הפירגונים והמילים החמות וכן תודה שהערת את תשומת ליבי. חלק מהבנות אכן כותבות כמה הן שוקלות אך לרוב אין פה דברים שעוברים יותר מדי את הגבולות האדומים כי רוב הבנות שאכן מנסת לא מקבלות מענה בפורום הזה לדברים מהסוג הזה. אשים דגש ועין על העניין שכן על כולם להבין שפה לא ניתן יד לשום דבר שחלילה יעודד הפרעות אכילה והמטרה פה רק לעודד, לייעץ, לתמוך בתקווה שכמה שפחות ייכנסולמקום הזה.

14/08/2010 | 01:52 | מאת: אורחת קבועה

תודה על ההבנה ועל פועלך הראוי להערכה רבה.