ירידה במשקל עקב לחצים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

08/08/2010 | 15:26 | מאת: יעל

שלום רב כבר בילדות, הייתי מאוד רזה. 1.68 ושקלתי 46 קילוגרמים. אז לא כינו את זה בשם. היום אני בת 56, נפרדתי מבן זוגי מזה 19 שנים. מזה זמן הפרידה, הפסקתי, המעטתי לאכול. וירדתי תוך כמעט חודשיים, 8 קילוגרמים. אני עוסקת בספורט, רכיבת אופניים פעמיים בשבוע, באופן די אינטנסיבי. אני שוקלת היום 48 קילוגרמים. נראה לי שיש בזה מין הענשה עצמית, אני נהנית מעצם העובדה שירדתי במשקל,בקלות כזו, נהנית מההרגשה שהמכנסיים שלי מאוד גדולות על מידתי. ירדתי מ MEDIUM ל EXTRA SMALLי ומצד שני אני מוצאת עצמי מחכה לפגוש בן זוג, ובנקודה זו להחליט שאני מתחילה לאכול. אני גם הגעתי למצב שאין לי תאבון. דעתך חשובה לי

10/08/2010 | 18:28 | מאת:

יעל יקרה שנינו יודעות שלמצוא בן זוג זה לא מה שיפתור את הבעיות של הפרעות האכילה. עד שאת לא תביני שהמצב לא טוב ותטפלי בו ותברחי כל הזמן מבעיות ומפחדים המצב לא יהיה טוב ואת תדחי מעליך בני זוג כי מי שלא נמצא במקום הנכון מבחינה אישית ואינו אוהב את עצמו מחפש כל הזמן איך להעניש את עצמו וגורם לאחרים במודע או לא במודע להדחות מעליו. לכי מתוקה שלי טפלי בשורש הבעיה ובבעיות עצמן ואל תברחי מהן וקבלי טיפול נכון ומבטיחה לך שכשאת תהיי במקום הנכון כל הבעיות ייעלמו כבמטה קסמים. אל תתני למחלה להשתלט עליך ככה את בהחלט יכולה לצאת מזה ולעשות את חייךם לאחרים וטובים יותר וזה שווה כל מאמץ.מחזקת ותומכת. אורלי