בולמיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

31/07/2010 | 16:47 | מאת: כוכי

שלום, אני בולמית כבר מעל ל 10 שנים. נכון להיום יש תקופות שאני מצליחה לשלוט בהתקפים ויש שפחות, אני מאוד משתדלת וכן רוצה לצאת מהמעגל הזה. ידוע לי שהדרך הטובה ביותר לצאת מזה היא באמצעות טיפול אך כרגע אני לא אעשה מכל מיני שיקולים. אך אני לא רוצה להרים ידיים, בנושא הזה אני אשמח לקבל עצות וטיפים שעוזרים לצאת מהמחלה הזאת ולשלוט בהתקף שהוא מגיע. תודה

31/07/2010 | 21:01 | מאת: אני

זה לא משהו שאת יכלוה לצאת ממנו ברגע זה יכול לנמשיך ללוות אותך תמיד אבל תוכלי להקטין את הנזקים בכל פעם קצת . מה אפשרי?????קודם אני חושבת שאם תוכלי ללכת לטיפול קבוצתי עם עוד בנות נשים שמתמודדות עם זה זה יכול לעזור...כי את תחווי את תשמעי תוך כדי זה טיפים עצות את תתעודדי את תדעי שיש עוד כמוך....אבל את מקיאה או לא? מ...בכל אופן תקראי את הספר:מטיפול תרופתי למדיטציה של אושו זה ספר מדהים ויש שם קטע נורא חזק על הנפש שהיא המקור לכל בעיות האוכל וגם בעיות אחרות. מה עוד?תשתי שבא ההתקף תחשבי לפני זה.....תחכי עוד 10 דקו לפעמיים זה נעלם.בהצלחה

02/08/2010 | 16:51 | מאת:

מתוקה שלי כל הכבוד על הרצון שלך לצאת מזה אך האם הוא אמיתי? תהיי כנה עם עצמך כי לטפל לבד בבעיה זה לא אפשרי אחרי כמה שנים בפנים. אז זה יהיה כל הזמן כמו מעגל, יוצאים נכנסים, יוצאים נכנסים. שבאמת תרצי לצאת מזה ותהיי מוכנה להתמודד עם דברים ולהסתכל לפחדים בעיניים תלכי לטיפול ואז באמת באמת תצאי מזה אחת ולתמיד והרי זו המטרה אם לצאת אז לצאת כמו שצריך ואני יודעת שזה לא פשוט ולא טיפול קצר אבל זו המציאות.