למנוסות שבינכן

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

26/07/2010 | 23:33 | מאת: ..

בת 16 וחצי, כבר שנתיים בפנים ומנותקת מכל העולם. יש מישהי שהצליחה לצאת?

26/07/2010 | 23:37 | מאת: ..

* כעיקרון כשלוש שנים נ.ב - אשמח מאד לראות תפריטים לעלייה במשקל זה מאד יעזור

28/07/2010 | 00:12 | מאת:

כן אפשר לצאת מזה יקירתי. זה לא הוקוס פוקוס צריך רצון ושיתוף פעולה אך אם יש רצון לעשות שינוי אפשר בהחלט לצאת מזה ועוד דבר תפריטים לעליה במשקל לא יעזרו. את צריכה לטפל בשורש הבעיה כי אחרי שלוש שנים אין לי ספק שאת לא בהתחלה ואת עמוק בפנים ואת חייבת להתמודד במה שהביא אותך לשם ולא להתחמק ולברוח מדברים למרות הנוחות שבדבר.

27/07/2010 | 13:46 | מאת: אהה

תמיד אפשר לצאת זה לא קל לא פשוט המון כוחות אבל אם את רוצה תגעי שחצי מזה כבר נפתר. את כ"כ צעירה יש חיים לפנייך גם אם לפעמיים אם הם נראים ככלום