דינדין...?..?.?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

28/06/2010 | 06:52 | מאת: מולאן

הכל בסדר....?

28/06/2010 | 11:36 | מאת: דינדין

נסעתי לסופ"ש בים המלח עם בעלי דרך העבודה, אירגונים וגם העבודה לכן לא יצא לי להיכנס ..עם הילה לא דיברתי המון זמן פעם נפגשנו היא מדהימה הילולי- ביאן..ואני מקווה שהיא תיצור עימי קשר ..היינו מדברות אז.. היה סופ"ש נפלא בעיקר מנוחה..ואצלך איך היה ממוש אני ממש מצטערת אבל לא נעלמתי אל דאגה..מחכה לך דינדין

28/06/2010 | 22:22 | מאת: מולאן

תלכי לך לסוף שבוע ותשאירי אותי פה לדאוג? חשבת להודיע פרינססה??!! חח לפחות נהנית? תנסי ליצור איתה קשר אם היה לך נחמד לדבר איתה.. נראה לי שהיא תשמח אצלי היה נהדר כמו תמיד נפלא תמיד אני נהנית בסופי שבוע ובכלל החיים זורמים על מי מנוחות