היום הראשון בלי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

23/06/2010 | 21:59 | מאת: **חמודה**

הקאות:):) סופסוף! סך הכל רציתי שאני יצליח להעביר יום אחד בלי להקיא. אחד! וזה הגיע היום, והצלחתי, ואני מרגישה אחלה:] כן, זה לא תחליף לטיפול וכל זה, אבל אני בכל זאת בצבא, ותכף אני מקבלת חיילים חדשים תחת פיקודי אז זה קצת בעייתי.. אבל היי, גם זה משהו לא?! :)

23/06/2010 | 23:55 | מאת: **חמודה**

אי אפשר לסכם יום מבלי שהוא נגמר.. נקוה שאולי מחר יבוא היום ללא הקאות. או מתישהו.

24/06/2010 | 11:44 | מאת: מולאן

אתמול בלילה ראיתי תהודעה שלך "יום ראשון בלי".. ורציתי להגיד לך "גם שלי".. זה היה יום ראשון שלי בלי להקיא אחרי שבוע... ואז קצת אחרי ב12-1 בלילה ככה זה כבר בוטל.. הממ יצא דומה להחריד.. אבל די אני בכלל לא רוצה להשוות ביננו מאמי אני מצב די אבוד - תאמיני לי את לא רוצה להגיע למצב שלי.. ושום רזון בעולם לא שווה את זה תאמיני לי אני די רזה והרבה פעמים פשוט מתביישת בגוף שלי במפלצתיות שיש לפעמים למראה שלי בגלל הרזון.. אוף אני מקווה שזה לא טריגר לך עכשיו בכל מקרה אתמול ראיתי שרשמת "יום ראשון בלי" והדחף הראשוני היה לומר לך "כל הכבוד".. "תמשיכי" וכאלה...אבל משהו בי זעק "לאאאאא " "אל תדברי אליה ככה" "היא בזה רק כמה ימים".. "אל תדברי אליה כמו למכורה...." "יש נבואות שמגשימות את עצמן"... את מבינה???אני לא רוצה ל"עדכן" אותך כאחת מ"אלה שמקיאות".. בבקשה תחזרי אחורה תיזכרי איך היית פעם לפני לא יכול להיות שבגלל שיחה עם בחורה אחת תיכנסי לזה בכל הכח חמודה דיייי לא אל תסכימי תחשבי שזה אף פעם לא קרה- אחד היתרונות אצלך זה שיש לך לאן לחזור ז"א את זוכרת תקופה אחחרת.. את לא צריכה ללמוד מחדש רק להיזכר.. אוף הכל רק לא זה חמודה זה הדבר הכי נורא שיש תאמיני לי החיים לא שווים כלום וכל מה שיש לך לא שווהכלום במחלה הזו