אני כאילו בחיים לא אצליח להפסיק?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

19/06/2010 | 02:15 | מאת: **חמודה**

זה כזה מעצבן! עד שהחלטתי להפסיק עם ההקאות, הכל הולך בסדר, אני באמת משתדלת, ואז באה הנפילה. ואני אומרת אוקיי, זה קרה היום אבל זה לא יקרה יותר, ואני מבטיחה לעצמי שאני לא אתן לזה לקרות, ואז שוב, אני מוצאת את עצמי מעל האסלה. נו מה? למה אני כזאת מאכזבת??? אני אף פעם לא אצליח להפסיק? ואני כ"כ עצבנית על עצמי עכשיו. ואני ידעתי, ידעתי שזה יקרה. אומרים שאין לא יכול, יש לא רוצה. אבל אני באמת רוצה אז למה אני לא מצליחה??? עזרה מישהו? עצות? טיפים? כל דבר! אפילו הלכתי לעשות ספורט היום אחרי הארוחת צהריים והרגשתי ממש טוב, היה לי כ"כ כיף, הרגשתי שזהו, אני הולכת לשלוט בזה ולהפסיק עם ההקאות. אבל אז זה בא שוב!!! אוף לאן אני מכניסה את עצמי לאן???? איך עושים שזה יפסיק..? בבקשה, שמישהו יעזור לי.. אני לא רוצה למצוא את עצמי עם נזקים בלתי הפיכים או פצעים בקיבה או חס וחלילה בבי"ח בסופו של דבר.. הייתי בטוחה שזה הכל תלוי ברצון שלי אבל מסתבר שזה פשוט לנהל מלחמה ממש קשה. ואני כמעט תמיד מפסידה...

19/06/2010 | 15:54 | מאת:

טוב אז נכון שאומרים שהכל תלוי בנו וזה הכי נכון שרק יכול להיות אבל כשאת נמצאת כל כך עמוק במחלה וכבר כל כך מכורה זה לא פשוט לצאת לבד צריך לעשות עם מישהו מקצועי ולטפל בשיחות ובעצם לטפל בשורש הבעיה ובפחדים שהביאו אותנו לשם. אם לא תעקרי את הבעיה מהשורש היא לא תפתר לעולם. להסתכל לפחדים בעיניים ולהגיד אני כבר לא מפחדת זה הסוד ובעזרת תמיכה של איש מקצוע בשיחות ורצון שלך זה יצליח בטוח. שווה לנסות.

20/06/2010 | 01:51 | מאת: מולאן

אני מקווה שתספיקי לקרוא