דינ דין! מה קורה איתך אחות שלי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

18/06/2010 | 10:12 | מאת: מולאן

הכל טוב?

18/06/2010 | 13:43 | מאת: מולאן

השבוע ראיתי הרצאה של אמנון יצחק באינטרנט עם ידי שלי קיצר ברקע היה שיר מה זה חמוד.. של ילד קטן "כי אני בן מלך" והוא גם היה נשמע לי מוכר קיצר אחרי זה ניסיתי להיזכר בו ולא הצלחתי ואז שאלתי את ידיד שלי והוא אמר "מידד טסה".. חח ונזכרתי במה שאמרת לי .. שאת אוהבת אותו חשבתי זה איזה מבוגר.. קיצר היום ההורדתי שירים והשיר הזה עלה בחיפוש של שירים כלליים והורדתי אותו והוא מה זה חמודדדדד שמעתי אותו עכשיו

18/06/2010 | 17:27 | מאת: **חמודה**

מופיע באירועים שהייתי ממלצרת בהם.. תשמעי תשיר שלו "על נהרות בבל".. מקסים!!

20/06/2010 | 10:27 | מאת: דינדין

אני ממש אוהבת את השירים של מידד טסה יש לי את כל הדיסקים "בן של מלך" בשמחות שלך- שזה חסידי וגם על נהרות בבל..בכל הדיסקים שירים מהממים..שמעת את דדי דדי...גם השיר שלו מתוך הדיסק בן של מלך נדמה לי שיר 6..מהמם מקפיץ ומשמח!! נשיקות אהבוה אצלי הכל טוב ואצלך!!?