מולאן??!?!?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

16/06/2010 | 19:57 | מאת: דביבונת

שנים שלא נכנסתי לכאן אחרי שתקופה ארוכה היה כאן יבש--- סתם קפצתי לראות אני בהלם שאת כאן...מתפקדת באופן מלא בפורום.. יו...התגעגעתי אליך ולשגעונות שלך, יפה שלי. ואו איזה זכרונות את מעלה לי..

16/06/2010 | 23:08 | מאת: מולאן

וואווווו יפה שלי כל הזמן רציתי אבל אין הייתי בטוחה שזה יהיה סתם וגם חשבתי לעצמי שאולי יצאת מזה ועדיף שאני לא אגרום לך לחזור לכתוב וזה אולי יהיה לך פה טריגרים צדקתי? יצאת מזה?:-) אני חזרתי לפה לפני איזה חודשיים ונסחפתי אין לך מושג כמה פעמים התלבטתי אם לשאול עלייך או לא מה איתך???????????????????????

16/06/2010 | 23:10 | מאת: מולאן

(תזהרי לקרוא למהממת שלי דביבונת!!) מה המייל שלך?