עזרה..

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

08/06/2010 | 00:06 | מאת: שיר

האם אפשר ללכת לטיפול להפרעות אכילה/ בולמיה ללא ליווי אני בת 25 שאפשר לומר קרוב ל9 שנים חיה את המחלה- שהתחילה מאנורקסיה.. למראית עין הכל טוב אצלי אבל התחלתי להיכנס לדכאונות שבחיים לא היו לי.. אני רוצה לצאת מהמחלה הנוראית הזאת אבל לא מצליחה לעצור את עצמי...זה פשוט נהייה דפוס של הקאות יזומות מס' פעמים ביום וזה נורא!!!!!! מה המקום המומלץ באיזור אשדוד???? אשמח לעזרה

08/06/2010 | 06:24 | מאת: מולאן

כאילו בלי הורים.?

08/06/2010 | 16:25 | מאת: prince

בלי הורים נראה לי אני יודעת למה היא מתכוונת.

08/06/2010 | 10:00 | מאת: דינדין

המודעות והרצון הם שילוב מנצח להצלחה..איני מכירה באשדוד אך אני טופלתי אצל דניאלה גריין שכתבה את "נשים ואוכל " תעשי מאמץ זה שווה רק איתה הצלחתי אחרי שעברתי אצל מלא פסיכולגים למינהם.. הטלפון שלה (תבדקי אם לא טוב ב144) הוא 0542230058 השם איתך ויעזור לך עשי זאת במלוא הכוח והרצון בהצלחה אהובה וגם תפילות יעזרו. דינדין

09/06/2010 | 08:27 | מאת: מכרסמת

היי שיר. אני איתך!! באותו סיטואציה, וגם קרובה אלייך פיזית. מכיוון שלא אכתוב את מספרי פה להחשפות, אבקש ממך לשלוח אליך מייל אשמח לעזור לך, לתת לך מידע. ואל תדאגי, עם תמיכה וטיפול- את יוצאת מהמחלה הנוראית הזאת איתך!! מבינה אותך!!! וחיה את המחלה הזאת שלחי לי בבקשה מייל שלך ואצור איתך קשר!

11/06/2010 | 02:49 | מאת: שיר

הכוונה ללא ליווי של הורים או כל מישהו אחר... אני לא יודעת אם מישהו יודע חוץ מאחותי שחושדת ממזמן... האמת שגם ההורים חשדו- כרגע אני לא יודעת מה הם חושבים... אשמח עד השמיים לעזרה...

11/06/2010 | 02:51 | מאת: שיר

לא ראיתי את התגובות.. תודה רבה.. את יודעת הכין היא נמצאת היום?