דינדין שמעת כבררר????

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

07/06/2010 | 10:47 | מאת: מולאן

את השיר???? "איציק אורלב-תן חיים" אתמול שמעתי אותו שוב באמפי ואמרתי אין אין את חייבת לשמוע אותו יש לו מילים מה זה יפות שיר חזק וקצב מה זה יפהההההה ואת תזדהי המוןןןןןןןןןןן

07/06/2010 | 14:54 | מאת: דינדין

הוא גם חתיך לא?! קצת דומה לאיציק אשל שאני ממש אוהבת את השירים שלו..השיר מהמם בכלל יש לו קול ושירים יפים..אין אין.. מתוקה שלי אחלה יום כתבי לי כן?? דינדין

07/06/2010 | 19:38 | מאת: מולאן

יא אללה שלך לא יכולת להגיד? כמו אלה שאת מספרת להם בדיחה והם מקשיבים עד הסוף ואז.. "כן מכיר תבדיחה הזו".. לא יודעת אם הוא חתיך אחותי אבל היתה מאוהבת בו.. או בגד אלבז.. או בשניהם לא יודעת איזה שיר חזק אה?! את יודעת מאיזה משפט התחלתי לשים לב אליו..? שהוא אומר "איך קורה בנאדם בחיים מחייך ופתאום הוא עצוב.." צמרמורתתתתתת