בולמיה בהריון

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

06/06/2010 | 13:12 | מאת: הולי

שלום,אני בת28 בהריון סובלת מבולמיה 12 שנה,מאוד משתדלת להישתלט על עצמי,אבל זה נורא קשה לי.בבקשה תמליצו לי על מקום בו מטפלים בבעיה זו[אני מירושלים].תודה

07/06/2010 | 09:47 | מאת: דינדין

היי מתוקה ממש הלחצת אותי עכשיו..את לא מבינה שאת יכולה לגרום לעובר נזק!!! דחוף תעצרי תחיים ותפני לטיפול באזור ירושלים ואם לא יש במרכז מלא!!1 את יכולה לגרום לו נזק וגם להפיל חס ושלום!!1 מיד תתעוררי ותפסיקי עם זה!! תשנני לעצמך שאתץ בהריון ומותר לך הכל..לאכול!!! אל תחשבי על כלום...תעשי השתנות אם את לא רוצה שיהיה לך נזק!! נשמה אני אתפלל בשבילך ..-ומקווה שתחפשי מיד מרכז או מומחית בהפרעות אכילה יש לי ברמת השרון הרצליה זה טוב לך?? אם כן תגידי לי אפנה אותך!! יום טוב דינדין.. נ.ב. להפסיק עם זה אתמול ודחוף!!

07/06/2010 | 09:59 | מאת: מולאן

כפרעלייך איזה נשמה אתתתתתתתת וגם אותי זה הלחיץ רצח.. הבהריון ובולמיה הזה

07/06/2010 | 10:04 | מאת: נטלי

אבל כדאי שתפני לטיפול לפני הלידה, קשה לנהל חיים וילדים עם הבולימיה.

07/06/2010 | 10:21 | מאת: מולאן

מלחיצה חח אבל זה טוב אם זה יגרום לה להתעורר בכל מקרה איך שראיתי את מה שהיא כתבה חשבתי עלייך וזה טוב שאת פה עכשיו כי אולי תספרי לה על עצמך? בהקשר הזה??

08/06/2010 | 10:09 | מאת: דינדין

יש המון נשים שחיות עם זה עברו לידה והכל עם זה..אבל לא כל אחת עבר אצלה בשלום..כשאני הייתי בהריון בגדולה שלי הייתי עדיין חולה..כל הקאה הייתי מרגישה משהו ברחם זז כאילו כבד כזה..וידעתי שאם לא אפסיק משהו רק יקרה!! אז זה לא שזה לא נכון אבל זה 50% 50% אבל כדאי לקחת סיכון?? ואיך אפשר עם ילדים להשלים עם ההפרעה הזו אני רציתי למות הייתי אמא נוראית ואם יש מישהי שחיה עם זה ..שהשם יתן לה רק כוח צריך פול כוח..וסבלנות לי לא היה!! מקווה שולן תיקח תעצמן בידיים ותתחילו לחיות! אמן דינדין

08/07/2010 | 02:11 | מאת: נעמה

סליחה, אבל אני רוצה לומר לך שזאת חוסר אחריות ממדרגה ראשונה להביא ילד לעולם במצב שבו את נמצאת. הולי, אין לך כיום את *הזכות* שלא לעשות כל שביכולתך בכדי לטפל בעצמך ובהקדם האפשרי. הנזקים שאת עלולה חו"ח לגרום לעצמך ולעובר במהלך ההריון זה רק חלק קטן מהסיפור. אל תחשבי לרגע שלהיות ילד לאמא בולימית זה תענוג גדול. יש לזה מחיר והילדים הם תמיד אלה שמשלמים את המחיר הכבד ביותר. אנא פני לקבלת טיפול וסיוע בהקדם האפשרי. אל תתמהמהי. אני מאחלת לך הריון בריא והרבה אושר.

07/06/2010 | 18:57 | מאת:

מתוקה שלי את חייבת לקחת את עצמך בידיים את מבינה שלא מדובר רק בך אלא בעוד חיים הנמצאים באחריותך ובתוכך. ישנו מרכז רפואי בהדסה שמטפל בהפרעות אכילה ואני יכולה להמליץ לך על מטפלת בכפר סבא- על נורית המדהימה שהצילה את חייה של בתי- אם תרצי טלפון את מוזמנת לכתוב לי.

22/12/2011 | 08:57 | מאת: אוריה

היי אורלי , אשמח לקבל פרטים לגבי המטפלת המומלצת. או כל מי שיכול להמליץ לי על טיפול טוב. אני בהיריון וסובלת מהפרעות אכילה. ואני מתה מפחד. זקוקה לעזרה. תודה וחג שמצח ובשורות טובות