זקוקה ליעוץ שלך

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

04/06/2010 | 23:01 | מאת: שלי

שלום אורלי. אני בת 26 ובגיל 17 החלה אצלי הפרעת אכילה. כיום מצבי אינו כה רע, כלומר, אני אוכלת בריא, עושה ספורט,מודעת לעצמי ולנזקים שאני מביאה על עצמי אם לא אוכל, משתדלת לא להגרר אחרי המחלה ונלחמת בעצמי יום יום כדי לשמור על משקל אידיאלי ולא לרדת יותר מדי. אני יודעת שכבר ממזמן הייתי צריכה לטפל בעצמי אצל מטפל מוסמך/פסיכולוג אך נמנעתי מכך כי לא הייתי בשלה לטיפול, לא הרגשתי שאני מסוגלת ללכת לטיפול. כיום כשהמודעות שלי גבוהה אני מעוניינת מאוד לטפל בעצמי. למרות המודעות אני מנהלת מלחמההיומיומית עם המחשבות על אוכל שמציפות אותי, אני חיה חיים לא טובים ונמנעת מהנאות החיים. עדיין מאוד קשה לי ואין לי ברירה אלא ללכת לטיפול., לכן אני פונה אלייך ושואלת: 1- האם את מטפלת בתחום של הפרעות אכילה? 2- אם לא, האם את יכולה להפנות אותי למטפל/ת שזהו תחומו/ה ושיוכל לעזור לי. חיפשתי באינטרנט אודות מטפלים כאלה אך הוצפתי בשיטות טיפול שונות ובמטפלים שונים כך שאינ ייודעת במי לבחור. מטפלים מאיזור אשדוד ועד תל אביב יהיו טובים לי מבחינת מרחק מביתי. המון תודה, שלי

05/06/2010 | 22:36 | מאת:

שלי יקרה- ברור לחלוטין שאת חיה ולא חיה כלומר את בן אדם חי שבתוכו פנימה מת ולא נהנה באמת מהחיים במלוא מובן המילה כי המחלה גוזלת ממך המון המון אנרגיות. ברור שאת חייבת ללכת בדחיפות לטיפול ושיחות ולהשתחרר סופית מכל השדים והפחדים ולהסתכל אחת ולתמיד לפחד בעיניים ולקבל כלים טובים ואמיתיים להתמודד עם דברים ועם בעיות. אוכל להמליץ על מטפלת מדהימה ביותר באיזור כפר סבא שלא ממש רחוק מתל אביב ומגיעים אליה ממרחקים יותר רחוקים אבל שווה כל דבר. היא טיפלה שנה וחצי בבת המקסימה שלי ובעצם העניקה לה חיים חדשים ועשתה איתה עבודה מדהימה ביותר. שמה נורית בלומנפד והיא מכפר סבא והטלפון שלה 09-7454950 - נסי שווה כל מאמץ

15/06/2010 | 22:23 | מאת: קרן

האם נורית מטפלת גם במבוגרים? או רק בנוער|?