שלום גיברת prince

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

02/06/2010 | 10:55 | מאת: מולאן

פתחתי לך אייסי 595207124 עכשיו רק צריך לקבוע שעה חח היות ורק את נמצאת אצלי ברשימה .. את מבינה שיהיה קשה להיפגש שם בספונטניות.. אהה ויש כאן עוד אנשים שיכולים להיות על המחשב אז המממ לא לדבר עם זרים.. כבר קרתה לי פדיחה עם זה פעם אחת..

02/06/2010 | 14:43 | מאת: prince

חה...............נשמה הקדמתי אותך כבר את בתוך האייסי שלי שתתחברי אני אשלח לך הודעה.ילא מחכה!

03/06/2010 | 09:42 | מאת: מולאן

ואין לי שם משהולאשר ממך או שאני לא יודעת איך למצוא את זה? אולי תביאי לי תמספר שלך?!-אני מתכוונת..אם זו לא חשפה גדולה מדי בשבילך חעחעחאע