חחח כפרעלייך דינדין רק עכשיו

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

01/06/2010 | 13:19 | מאת: מולאן

הבנתי למה התכוונת עם ה"כושית" ההיא חח ראיתי תפרק הזה וזה באמת מדהים איך אנשים שלא נולדו יהודים מתלהבים מהדת שלנו ברמה כזו שהם מוכנים לעבור את כל מה שצריך וזה המון! בשביל להיות יהודים זה קצת תעודת עניות למה שקורה אצלנו הישראלים היהודים שחיים פה.. וקצת לא מועיל לנו מבחינה דתית (השטן חוגג על זה לפי מה שהבנתי) אבל זה הכי מרגש בעולם ואת יודעת? (אני כבר לא זוכרת מה סיפרתי לך חח) שלאחי היתה חברה שהתגיירה-ממש כל התהליך.. והיום היא יהודיה ודתיה אבל לא עם אחי.. אבל היא עשתה את זה יותר בשביל עצמה-לפחות לפי מה שהיא אומרת..

02/06/2010 | 10:04 | מאת: דינדין

אותי זה מרגש. אבל דעי לך כל יהודי שמתקרב אפילו במשהו קטן..לאוו דווקא בצעדי ענק..זה משנה עולמות בשביל כולם הרי אנו ערבים זה לזה..כמו שמישהו חוטא כל העם נענש כך כשמיהו עושה מצווה כולם נהנים..ככה זה נרצה או לא אנחנו אחים וזהו זה!! יש אתר מדהים את חייבת לראות מדהיםם קוראים "עולם היהדות והקבלה" ויש עוד אתר "1820" - מדהים סתם לשעות הפנאי.. מה שלומך אהובתי? נשיקות דינדין

02/06/2010 | 10:39 | מאת: מולאן

מה שלומך? ואני אראה מה שאמרת אתמול דיברתי עם אשתו של אחי היא היתה ב"אומן" אז גם על רבי נחנן אני רוצה לקרוא אז אני אעשה לי "רגע עם גפני" היום חח בעז"ה.. נו מה שלומך את? זו פעם שלישית שאני שואלת