14/6מיצג למען פתיחת מרכז טיפול להפרעות אכילה בדרום

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

31/05/2010 | 00:52 | מאת: ויקי

הפרעות אכילה - גם בדרום מתים מהן. רק בדרום לא מטפלים בהן!!! כיום אין מענה אשפוזי או מרפאתי לסובלים מהפרעות אכילה בכל מרחב הדרום והמתמודדים פונים למחלקות השונות במרכז ובצפון במטרה לקבל טיפול חיוני זה. הנסיעות הארוכות והנטל הכלכלי הכרוך בכך מקשים על ההתמודדות ועל תהליך ההחלמה. בנוסף, בעקבות עומס הפניות במרכז, הם נאלצים להיכנס לרשימות המתנה ולהמתין במשך חודשים לטיפול. בזמן זה מצבם הרפואי והנפשי מתדרדר. אנו מאמינים כי בחברה מתוקנת ראוי שכל אדם הסובל מהפרעות אכילה יזכה לקבלת מענה אשפוזי ומרפאתי בקרבת מקום מגוריו ללא קשר למצבו הסוציו-אקונומי ומיקומו הגיאוגרפי. במהלך התקופה האחרונה נעשו פניות רבות במטרה לקבל תשובות על חוסר המענה בדרום, אך לא הייתה התקדמות ממשית. לאור זאת ועל מנת לקדם את הנושא יתקיים מיצג מחאתי ביום שני ה-14/6/2010, בין השעות 10:00-12:30, ברחוב בן טבאי 2 בירושלים מול משרד הבריאות אם לא נתעורר המצב יתדרדר. אלפי חולים ואף לא מקום טיפול אחד!!! לינק לקבוצה בפייסבוק: טיפול בהפרעות אכילה - גם לדרום מגיע http://www.facebook.com/?sk=messages#!/group.php?gid=102442037673&ref=ts *** תודה לסטודנטים לעבודה סוציאלית של אוניברסיטת בן גוריון על האכפתיות ועל הארגון ולכל מי שתומך ומסייע!*** לפרטים נוספים, הערות, הצעות, או כל דבר אחר – ניתן לפנות לשחר ([email protected]) או לויקי דרך הקבוצה בפייסבוק. דרכי הגעה לבאים מתחנה מרכזית ת"א: לקחת קו 405 מרציף 607 לתחנה מרכזית ירושלים. לצאת מהתחנה המרכזית, לחצות את רחוב יפו ולקחת קו 21/21א. לרדת בתחנת גן העיר ברחוב המלך ג'ורג'. לקחת קו 22 מתחנת גן העיר עד לתחנת חוות הנוער בשדרות ש"י עגנון. לחצות את הכביש ולהיכנס לרחוב בן בבא. משרד הבריאות מצוי בבן בבא פינת בן טבאי. לבאים ממסוף ארלוזרוב ת"א: לקחת קו 480 מרציף 2 (במתחם האוטובוסים של אגד) לתחנה מרכזית ירושלים. לצאת מהתחנה המרכזית ולחצות את רחוב יפו ולקחת קו 21/21א. לרדת בתחנת גן העיר ברחוב המלך ג'ורג'. לקחת קו 22 מתחנת גן העיר עד לתחנת חוות הנוער בשדרות ש"י עגנון. לחצות את הכביש ולהיכנס לרחוב בן בבא. משרד הבריאות מצוי בבן בבא פינת בן טבאי. לבאים ממרכזית חוף הכרמל - חיפה: לקחת קו 940 בשעה 07:40 מרציף 6 לתחנה מרכזית ירושלים.לצאת מהתחנה המרכזית ולחצות את רחוב יפו ולקחת קו 21/21א. לרדת בתחנת גן העיר ברחוב המלך ג'ורג'. לקחת קו 22 מתחנת גן העיר עד לתחנת חוות הנוער בשדרות ש"י עגנון. לחצות את הכביש ולהיכנס לרחוב בן בבא. משרד הבריאות מצוי בבן בבא פינת בן טבאי. לבאים ממרכזית המפרץ - חיפה: לקחת קו 960 בשעה 07:00 מרציף 15 לתחנה מרכזית ירושלים. לצאת מהתחנה המרכזית ולחצות את רחוב יפו ולקחת קו 21/21א. לרדת בתחנת גן העיר ברחוב המלך ג'ורג'. לקחת קו 22 מתחנת גן העיר עד לתחנת חוות הנוער בשדרות ש"י עגנון. לחצות את הכביש ולהיכנס לרחוב בן בבא. משרד הבריאות מצוי בבן בבא פינת בן טבאי. לבאים מתחנה מרכזית באר שבע: לקחת קו 470 ב07:00 מרציף 2 לתחנה מרכזית ירושלים. לצאת מהתחנה המרכזית ולחצות את רחוב יפו ולקחת קו 21/21א. לרדת בתחנת גן העיר ברחוב המלך ג'ורג'. לקחת קו 22 מתחנת גן העיר עד לתחנת חוות הנוער בשדרות ש"י עגנון. לחצות את הכביש ולהיכנס לרחוב בן בבא. משרד הבריאות מצוי בבן בבא פינת בן טבאי. לבאים מתחנה מרכזית עפולה: לקחת קו 953 בשעה 06:30 (שעה משוערת בלבד) מרציף 2 לתחנה מרכזית ירושלים. לצאת מהתחנה המרכזית ולחצות את רחוב יפו ולקחת קו 21/21א. לרדת בתחנת גן העיר ברחוב המלך ג'ורג'. לקחת קו 22 מתחנת גן העיר עד לתחנת חוות הנוער בשדרות ש"י עגנון. לחצות את הכביש ולהיכנס לרחוב בן בבא. משרד הבריאות מצוי בבן בבא פינת בן טבאי. הערה: על מנת לא לשלם פעמיים באוטובוסים בתוך ירושלים, מומלץ לשמור את כרטיס הנסיעה ולתת אותו לנהג בקו האוטובוס השני אותו אתם לוקחים. כרטיס זה (שנקרא כרטיס מעבר ועלותו 6.20) מאפשר נסיעה חופשית באוטובוסים בתוך העיר במשך 75 דק' בעלות של נסיעה אחת בלבד.

31/05/2010 | 23:07 | מאת: מולאן

לא רוצה להגיד תשם אבל זו את? "?"

01/06/2010 | 21:34 | מאת: ויקי

מה שלומך? היום אני כבר פחות "?" ויותר עסוקה בלחיות, לנצל כל רגע, לפצות על כל מה שהפסדתי... וגם אם לא תמיד הכל מושלם - מנסה להסתכל קדימה ולא להיתקע מאחור...