דינדין מה נסגר???

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

30/05/2010 | 12:46 | מאת: מולאן

איפה את? ופעם שעברה שאלת מה איתי ואני הייתי פה וכתבתי לך מלא איך לא ראית? הכל בסדר? אוף התגעגעיתי אלייך וממש ציפיתי היום לשמוע ממך

30/05/2010 | 14:30 | מאת: דינדין

ביום חמישי הייתי פול טיים בעבודה לא היה לי זמן לנשום מה איתך? איך עבר הסופ"ש? איך את מרגישה? מתגעגעת גמני.. תיכף אקרא הכל..עוד לא הספקתי.. אבל לא שכחתי את בליבי ומחשבתי תמיד דינידן

30/05/2010 | 16:08 | מאת: מולאן

עבר סבבה הרגשתי ממש טוב היה כיף היה לא דומה לכל הדכאון שאיפיין לי תתקופה שלפני מבחינת אוכל היה טוב שישי שבת לא והיום מצויין כתבתי על זה אם את עסוקה סבבההה אני מבינה לגמרי פשוט חשבתי שלא ראית שכתבתי ושעניתי לך ששאלת איפה אני אני שמחה שהכל בסדר תעני מתי שאת יכולה אני מבינה שאת עסוקה תאמיני לי