tyu א' וקשהההההההההה כנסי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

23/05/2010 | 11:09 | מאת: מולאן

תקשיבי אני מוכנה לפתוח אייסי בשבילך למרות שאני לא יודעת איך וזה מביא מלא וירוסים או שתכתבי לילמייל בבקשה תשמיעי קול תגידי מה קורה לך אני יודעת שההרס העצמי שבך ירצה שתישארי לבד אבל לי כן אכפת ממך ואני רוצה שתדברי איתייייייייי

27/05/2010 | 18:52 | מאת: א

היי לך!אז המחשב הסורר שלי החליט לבקר בתיקון במעבדה ורק היום הוא חזר אבל יש מצב שאני לא אתכתב איתך רציף כי לי אין אינטרנט בנפרד למחשב שלי. אני מחוברת דרך המחשב הביתי שהוא מחובר לאינטרט דתי ולאחרונה אמא שלי החליטה להיות יותר מקפידה והיא צמצמה את האפשרויות באינטרט ככה שאין אפשרות לשלוח תגובות זה מאוד מוגבל וכרגע אני מחוברת דרך השכנים ופעם זה עובד ופעם לא.כאב לי לקרוא את המכתב שלך לאורלי את הכאב העצום הזה שאני בטוחה שהוא אוכל את כולך והייאוש שלא נותן מנוחה וכל הזמן יש על זה מחשבות שלא יודעים איפה עוד אפשר לדחוס מרגישים רע ולחוץ אבל אני רוצה להמליץ לך על משהו מתוך עבודה שעשיתי על עצמי ולעזאזל זה היה קשה בכל פעם שבאה לי מחשבה רעה או כעס וכו.. ותאמיני לי שהיו לי מלא סיבות מוצדקות לזה ואלוקים אני כ"כ מזדהה איתך ויותר מזה עם הקטע של האמא! שאני בזמן האחרון במצב ככ רע איתה עד שזה מגיע לשנאה משהו לא נורמלי אז...כל פעם שמשהו רע בא לי אני אומרת לא! פשוט לא! לא חושבת עושה משהו נזכרת במה שהיה לי אתמול מעמיקה את הדעת שלי בבעיות אחרות שלא קשורות לאוכל ולכעס ולרע.וזה עובד לאט לאט וזה קשה.מאוד...אז מאמי אני חושבת שבכל זאת מתי שאני ארגיש צורך נכון אני אכנס וגם אם אני אצליח להתחבר.ו..די.מה איתך?אז את נשמעת ממש לא טוב.מה עם היחסים שלך עם האוכל?ועם ההורים?תעני לי בסדר?מאוד מחכה לתשובה.ביי נשמה

28/05/2010 | 01:33 | מאת: מולאן

מקצוענית טוב לפני שאני עונה לך על זה . קראת את מה שכתבתי לך למטה? שלא תעזבי וכאלה? כי אם לא אז אני אצא דפוקה עכשיו אז המממ תעני קודם